Tuesday, November 16, 2010

::Rentetan Apa Ni & SELAMAT HARI RAYA QURBAN::

Salam semua..

Alhamdullilah.. masalah berlalu.. terima kasih atas suggestion korang semua ye.. akhirnya dapat taska kat Kementerian saya..

Syukur.. RM20 sehari/orang.. ok la kan.. boleh jugak saya jengok budak 2 orang tu nanti..

Bukan ibu takmo amek cuti, sbb bulan depan nak amek cuti banyak.. adek ipar nak melangsungkan hari perkhawinannya.. for sure as a family members kita kena la ada before, during n after majlis kan..

Syukran Ya Allah.. memberi jawapan ke atas kesulitan ku..
Hopefully 2 beradik ni enjoy la menumpang kat "rumah orang.." hehehe

p/s: I'll love both of u forever sayang! muahhhh~

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA BUAT SEMUA MASYARAKAT ISLAM DI SELURUH DUNIA!

Luvs,
~Ibu~

6 comments:

  1. comel nye dak 2 org ni .. bile le berjodoh nk ketemu untie..

    syukur sume nye dh selesai yek Yu, kalau x ..pening nak pk

    ReplyDelete
  2. syukurla ayu akhirnya ada penyelesaiannya...insyallah both of them will be ok..ko pun boleh jenguk2 diorang kan...kakak farah kan gud girl mesti ok punya...

    selamat hari raya aidiladha yu...peluk cium tuk bb zahraa & kakak farah....auntie sayang kamoo....

    ReplyDelete
  3. ayuuuuuuuuuuu....baju bb zahra tu same ngan bb yani!!!ahaksssss..i like!!!comey2 anak kamo ayu..sayang tul la kakak fara tu kat adik nyer yer..harap2 kakak dina pun syg bb dia mcm ni gak..hehe

    ReplyDelete
  4. syukur dua2 ada tpt nk letak... rm20 okla ayu...ayien hari tu antar seorg rm20..so sehari rm60... so 3 hari???gullppp

    ReplyDelete
  5. syukur dah ader tempat nak letak budak comey 2 orang tu...geram aku tgk 2 orang anak dara ni..comey2

    ReplyDelete
  6. sgt comel dua org budak ini...ngee~~

    ReplyDelete